Спектакълът на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“ получи няколко покани за участие на международна сцена.

Първите желаещи да видят представлението на живо са Катар, Дубай, Абу Даби, Сингапур и Москва. Лично организаторите на международните форуми потърсиха легендата на българския спорт, която да представи най-новото си попълнение в репертоара от спектакли.

Първото показване на „Мистерията Еньовден“ в София се състоя на 19 декември 2013 година в зала „Арена Армеец“, което беше посетено от над 9 000 души.



„Избрах следващото изиграване на спектакъла да бъде именно в зала 1 на НДК, за да може публиката наистина да се потопи и пренесе в сюжета на историята. За мое голямо съжаление зала „Арена Армеец“ не е подходящо място на подобен тип събития и се надявам на 8, 9 и 10 април и тези, които са гледали вече „Мистерията Еньовден” да възкликнат „Ама това не сме го видели”! Вярвам, че именно тук спектакълът ще се разкрие в цялата си красота и сила“, споделя госпожа Робева.

„Мистерията Еньовден“ ще се състои в три поредни дни на 8, 9 и 10 април 2014 година в зала 1 на Националния дворец на културата. Началото на спектакъла е в 20.00 часа. Цени на билетите между 20 и 50 лева.

Билети търсете в мрежата на TicketPro, на място в зала 1 на НДК.