Стефан Илчев се завърна от поредното си турне в Швейцария. Този път младата българска попзвезда обиколи Лозана, Женева, Монтрьо и Везе, като навсякъде се радваше на огромен интерес, който беше напълно очакван след триумфалния му дебют в страната през пролетта. Харесани от публиката се оказаха ремикса на „Няма как” и авторската му песен „Близо до мен”, които Илчев изпълняваше по няколко пъти на бис.

Най-много изпълнителят се задържа в Монтрьо, където по същото време се провеждаше джаз фестивал с участието Били Айдъл, Миси Елиът и други любими негови музиканти. Стефан е за втори път в Монтрьо. Този път, освен за феновете си там, отдели специално време да поднесе цветя и на една от своите любими певици – Шаная Туейн, която има огромно имение в града, с изглед към езерото и къща с архитектура на артистично звукозаписно студио.

Там Шаная обичала да отсяда не само за почивка, но и твърдяла, че мястото я вдъхновява за работа. Българският музикант, който стана любимец на публиката в Швейцария, също обмисря варианта да си купи къща в съседство, още повече че му предстоят редовни пътувания до Швейцария, където вече има ангажименти от есента.

Засега Стефан Илчев е категоричен, че няма намерение да напуска трайно България и да емигрира. Но не крие, че възторгът на публиката в Швейцария, както и самата страна, го окриляват.