Стефан Николов конкурира жена си Гала в бизнеса с продукти за подмладяване. След като водещата пусна серум за дами, съквартирантът също се пусна в козметичния бизнес. Той не сваля в къщата на Големия брат тениски и шапки с логото на своя продукт, който според него многократно повишава физическата и половата мощ при мъжете.

Реклами на билковата смес се появиха в няколко сайта след влизането на гаджето на Гала в предаването, но днес за популяризирането се грижи самият Николов, разхождайки рекламата на продукта си през цялото време в къщата, явно със знанието на продуцентите. Сиропът на Стефан струва малко повече от 30 лева е доста по-евтин от помадите на Гала. Вчера Стефан се оказа един от номинираните, а очаквано за съквартирантите и за зрителите, Ричард събра най-много номинации тази вечер, цели 7. Основният довод беше случилото се с Розмари и желанието му постоянно да има щит.

Втора в номинациите беше Божана, събрала 5 номинации. По две номинации събраха Стефан и Мира, които също ще се борят за зрителския вот в понеделник. Сигурните финалисти във VIP Brother 2018-a са – Ваня, която получи щита на SDI от Розмари, Константин, Петко, Наско и Лора.
По време на номинациите, двамата силни мъже в къщата, Петко и Стефан си размениха по една стратегическа номинация, което се оказа правилен ход за Петко. Дали планът му ще успее, остава да видим в понеделник по време на елиминациите.