Снощи, на сцената на Dancing Stars, предпоследни излязоха Стелла и Наско, който изтанцуваха силен и емоционален контемпорари танц, олицетворяващ драматичната история свързана със здравето на Стелла.

Уверената каскадьорка сподели, че най-трудният момент, който е изживяла е бил когато е разбрала, че има рак на щитовидната жлеза. Въпреки страшната болест тя разкри, че е продължила да работи и дори заминала на световно турне с певеца Рики Мартин, именно това я държало на крака. Стелла разкри, че Рики Мартин е бил огромна подкрепя за нея в този труден момент и посвети танца на него и борбата, която е преживяла, пише bliasak.bg.

Стелла и Наско отново се представиха безупречно и успяха да убедят зрителите и журито в истинските си емоции, сила и воля.  Журито стана на крака, а самата Стелла едвам сдържа сълзите си.

"Бъди все така арогантно вярваща в себе си. Много силен човек си, изобщо няма да коментирам - това беше едно много силно изпълнение", развълнувана каза Илиана Раева. Галена Великова пък каза, че се е влюбила в танца на Стелла и Наско и обори мнението на Алфредо, който не беше особено доволен от изпълнението им и каза, че могат да покажат и повече.

Последни дансинга разпалиха Глория и партньорът й Светльо. Двойката представи колоритен бурлеска танц, разкриващ възхода в кариерата на Глория и щастието от първият й студиен албум.

Певицата сама избра песента, върху която тя и партньорът й Светльо представиха страстта, емоцията и цената на славата. Двойката направи истинско шоу на дансинга и буквално подпали сцената с бурлеска изпълнението си.

Въпреки спектакъла, който Глория и Светьо поставиха, журито беше доста критично към тях, обвявайки танца им за слаб и изненадващо незадоволяващ.

Илиана Раева силно осъди Глория, за това, че  изпълнителката е реагирала така на критиката й в миналото предаване и че дори я е нарекла интрига. Треньорката каза още, че танцът им въобще не й е харесал. Алфредо също остана разочарован и даде сравнително слаба оценка на Глория и Светльо.

Вечерта завърши с три минутния танцов маратон даден като предизвикателство от треньорката и жури Илиана Раева. Всички двойки премериха сили в задачата и нажежиха дансинга до червено, но последният оцелял се оказа двойката на Елен и Калоян, който спечелиха допълнителни 10 точки в актива си. Първи пък бяха елиминирани Петко и Яна, които получиха едва 5 точки от предизвикателството.