Капитанът на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров, на когото беше поставена диагноза остра левкемия, е твърдо решен да се бори за живота си.

„Край с футбола! Започвам тежка битка за живота си“, заявил през сълзи Стилиян Петров пред „Тема Спорт“. "...Ще се боря, то е ясно, благодаря за подкрепата от целия свят, но пожеланията от България ми дават най-голям ентусиазъм, че един ден ще се оправя“, допълнил още българският играч, пише bliasak.bg.

По време на футболния двубой в събота между клубния отбор на Стилиян Петров "Астън Вила" и "Челси" феновете и на двата отбора станаха на крака в негова чест. Ръкоплясканията на присъстващите започнаха точно в 19-ата минута на мача, какъвто е и номерът на нашето момче, и продължиха цяла минута.

Самият Стилиян Петров, който беше на трибуните заедно със синовете си и съпругата си Паулина, не скри сълзите си и с ръкопляскания и махане благодари за отдадените му чест и подкрепа. Не по-малко емоционална беше съпругата на Стенли, която обаче успя да скрие сълзите си зад големи слънчеви очила.

Снимка: Bulphoto