В последно време стилът на попфолк певицата Емануела стана обект на обсъждане. Някои го смятат за твърде кичозен, други пък твърдят, че е изключително подходящ за сцената, пише . Днес ще ви покажем някои от тоалети, с които се появи певицата. Дали те ви допадат, очакваме да разберем от коментарите ви.
Малка черна рокля

Модели в бяло и черно са сред най-любимите на фолк изпълнителката. Роклята, която виждаме, е типичната малка черна рокля. „Съветвам всяка дама да има по един такъв модел в гардероба си, като задължително гърбът трябва да е гол, за да придава още по-загадъчен и секси вид.”, казва Емануела.

Дантела и камъни „Сваровски”

Като всяка уважаваща себе си и в крак с модните тенденции жена, Емануела е почитателка и на нотката кристален блясък в тоалетите.

Брюкселска дантела в бяло и червено

Тоалетите от брюкселска дантела са сред най-любимите на изпълнителката на „Таралеж”. „За мен това е моята втора кожа” – категорична е певицата.

Морскосиньо от Herve Leger

В тон със зелените очи на Емануела, моделът в морско синьо на френската марка Herve Leger е за дами, чието тяло е със съвършени форми.

„Обожавам моделите на Herve Leger. Те подчертават и най-фините извивки на женското тяло по уникален начин” – споделя фолк фурията. По време на едно от последните си участия Емануела се появи с интересен тоалет от ленти: