Както вече писахме, милионерът Христо Сираков, популярен с прозвището Ицо Стоте манекенки, се сгоди за новото си гадже Биляна Евгениева на пищно и тежкарско парти в известен столичен клуб.

Помпозното тържество излязло над 80 хиляди на Сираков, но той не се поколебал да брои сумата, за да е доволна новата му изгората.

Двамата са заедно отскоро, а първи път се появиха официално заедно на премиерата на филма „Живи легенди", пише ''Всеки ден''.

Пернишката плеймейтка настоявала да блесне с вкус и стил пред родния елит и държала на годежното парти да има само екзотични и отбрани деликатеси, сирена, плата с хайвер и сьомга, а скъпите италиански вина и тузарско шампанско „Моет" и „Дон Периньон" се леели като фонтан, за радост на всички ВИП персони, уважили домакините.

Биляна, която е 33 години по-младата от Ицо, се изфука пред отбраните посетители не само с диамантения си годежен пръстен за 50 бона, но и със скъп швейцарски часовник, подарък й от бизнесмена, който носеше гордо, макар да не отиваше на роклята, която щедро разкриваше апетитното й деколте.



Сред известните гости на годежа бяха Жени Калканджиева, Любен Дилов - син, Йоана и Рут Колева, най-близката приятелка на Сираков - Дияна Любенова, както и голяма част от колежките на Биляна от модните среди.

С държанието си по време на вечерта Ицо и Биляна доказаха, че възрастта очевидно няма никакво значение, когато хората се обичат. Влюбените гълъбчета не пропускаха да демонстрират близостта си с целувки, а бизнесменът нито за секунда не пускаше ръката на любимата си.

След като се разведе с първата си съпруга, от която има син на годините на Биляна, Сираков се впусна в нощния живот на столицата и мина през леглото на десетки манекенки и моделки. Най-запомнящи са връзките му с Ирен Онтева, от която също има син и със Зара.

24-годишната перничанка Биляна Евгениева също има дълга биография. Тя доскоро се кълчеше в еротичното шоу „Бабилон", известно със садо-мазо изпълненията си. Танцьорката е имала дълга връзка с Мартин Данона и кратка авантюра с Ники Михайлов, но твърди че не тя е причината за раздялата му с Алисия. Има 1 дете, което е родила на 17-годишна възраст.

Снимки: Хайлайф