Шестимата съквартиранти в Стъклената къща остават в пълен състав до петък.

Тогава само един от тях ще има възможността да влезе във VIP Brother и да съжителства под един покрив с известни български личности – нещо, с което не всеки може да се похвали.

Напрегнати от предстоящото отстраняване на трима от тях, съквартирантите с трепет очакваха водещите Гала и Ники Кънчев, за да чуят имената на онези, които ще излязат от стъкления похлупак. Нервите им бяха опънати докрай, а голямата изненада дойде след малка закачка.

„Марио и Надя ще напуснат Стъклената къща”, обяви Ники Кънчев пред участниците, с което ги накара наистина да се поизпотят.

Първият, който бе посочен да напусне Стъклената къща, бе Марио. Минути преди това той заяви, че е сигурен, че ще бъде сред тримата участници, които ще бъдат отстранени.

Надя бе вторият човек, чието име Ники Кънчев обяви. Тя обаче получи похвала от Ники Кънчев, че на външен вид изглежда като телевизионна водеща. В своя защита тя заяви, че поведението й в Къщата не е било фалшиво: „Аз по принцип съм си такава – луда, дива, скачаща”.

Поп-фолк певицата Камелия влезе в Стъклената къща, за да бъде един ден със съквартирантите и да прецени кой от тях ще й бъде най-интересен и съответно ще стане нейният фаворит за влизане в истинската Къща на VIP Brother след броени дни.