Супер Бианка беше прекръстена на Супер Пиянка след скандалното й признание, че се е залюбила с новото си гадже Георги, след като се напили безпаметно на някакъв купон.

Новата изгора на русата тв-лудетина е не по-малко ексцентричен от нея, пише в. "ШОУ" в новия си брой. Преди време той си продал бизнеса и с парите обиколил света – Индия, Южна Америка, Япония, част от Азия, Австралия...

Малко след като се завърнал от околосветското си пътешествие, Гого Маймуната, както му викали аверите му, бил поканен на купон от Андрей на вилата му в морския курорт Лозенец. С тайната цел да го запознае с Бианка, с която според него “били като две капки вода”.

Двамата обаче никак не се харесали на първата сгледа. На актрисата той й се видял твърде “джобен”, ексбизнесменът пък я намерил за доста обикновена. Едно напиване обаче променило нещата и двамата се озовали в леглото, където забравили за кусурите, който си били намерили преди това.

След “високоградусовия” морски секс двамата се видели няколко пъти и в София, след което направо заживели заедно в жилището на Георги.