Забавната репортерка от „Шоуто на Иван и Андрей“ – Супер Бианка, казва, че задава такива въпроси, каквито журналистите обикновено не смеят.

Както по-рано писахме, тя беше арестувана в град Перник при опит да зададе на Георги Първанов един конкретен въпрос: „Трябва ли България да стане президентска република?“

Бианка споделя, че винаги пита събеседниците си с чувство за хумор, пише razkritia.com. Тя твърди, че понякога задава въпроси, чиито отговори засягат всички нас, но никой от журналистите не смее да пита по една или друга причина.

Нейният апел е да не я подценяват – „Какво от това, че съм с розово наметало? Аз мога да отида и с бяла риза и пак да се държа провокативно“, са нейните думи.

Тя все още не може да осъзнае факта, че е стреснала президента „със своите 45 килограма с мокри дрехи“.



Супер Бианка пояснява, че полицаите всъщност не са упражнили насилие върху нея. Актрисата дори си помислила, че през цялото време ченгетата се шегуват с нея.

Репортерката отговаря на зрителите, които твърдят, че тя се държи с неуважение към институциите, и казва, че това не е вярно:

„Плащам си данъците и не нарушавам законите. По какъв начин аз не уважавам институциите?“, пита риторично тя.



Междувременно стана ясно, че шефовете й Иван и Андрей я подкрепят напълно и вече дори са завели граждански иск за 1 лев.

Искът е за нанесени морални щети на Бианка и „опосумите“, които твърдят, че е неприемливо охраната на президента да се отнася по толкова брутален начин с техния репортер.

Те отбелязват, че никога не са виждали охраната на държавния глава да се държи толкова грубо с журналистите от другите медии.

От екипа на предаването недоволстват, че президентът гази свободата на словото в демократична страна.

Иван и Андрей настояват да получат, ако не извинение, поне публично обяснение за странното подение на НСО.

Вижте видео:

Арестуват Супер Бианка при опит да зададе въпрос на президента