Сватбата на Джена е пред провал, научи „Всеки ден". Причината - арестът на девера й Стоян Стоев. В сряда белезниците щракнаха на ръцете на музиканта в спалнята му, а вчера по обяд той бе освободен. Заради изненадващия арест обаче семейството е в шок и било на път пак да отложи венчавката, чиято дата веднъж вече беше сменена.

Мама и татко Канари планираха да вдигнат тежка сватба на Наско Стоев и Джена в имението си в Катуница. Очакваше се събитието да е в стил „3 дни яли, пили, пели и се веселили". Но сега родителите били в шок от задържането на по-големия си син и направо казали на младоженците, че не им е до тържества. Малкия Канар първи съобщил лошата новина на годеницата си. А тя, вместо да прояви разбиране, изпаднала в истерия и не можела да проумее защо това се случва точно с нея.

Първоначално тържеството бе планирано за 22 май. След като обаче датата беше съобщена публично от Николета Лозанова в предаването й „Папараци", младоженецът реши, че ще се разписват на рождения ден на булката - 3 юли. Като чула, че има опасност от още една смяна на най-щастливия ден, Джена само дето не припаднала.



„Тя иска венчавка и тържество на всяка цена, без да се съобразява с проблемите на семейството. А на тях хич не им е до празнуване, след като детето им бе задържано. Да не говорим, че това не е първият път, в който му слагат белезници", шушукат музиканти. През 2007 г. Канара получи 6-годишна присъда за притежание и разпространение на хероин. Според запознати той от години се е занимавал с точене на ДДС и трафик на наркотици.

В последно време твърдял, че избягва незаконните дейности и искал да изчисти името си и да печели само от музика, но след повторния арест вече всички се съмнявали в искреността му. Наско казал на Джена, че в момента нищо друго не го интересува, освен брат му да докаже, че е задържан без причина. Тези думи предизвикали истерия у бъдещата булка. Тя вече си била харесала рокля и си била поръчала обувки за големия ден директно от Милано. Била приготвила чаши за ритуалния дом и по цял ден се занимавала с въпроса как да разпредели гостите по масите. Като чула, че мъжът на живота й не се интересува от тези важни проблеми, само дето не го зашлевила от яд.

Това е втори годеж за разградчанката. През 2014-а бившият й приятел Джино Бианкалана й предложи брак в САЩ, но после се отказа. 30-годишната певица денонощно мечтаела да се види в бяла рокля с втория си годеник - Наско. Ето обаче че и този път плановете й може да се провалят. Като нямало какво друго да направи, тя се затворила и потънала в плач и отчаяние.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук