Модният дизайнер Алон Ливни представи тази бляскава сватбена рокля, която отзад изглежда като всяка друга романтична рокля, но само отзад.  

В Ню Йорк в момента е на ход Седмицата на Модата на сватбени рокли – период от годината, в който най-добрите дизайнери на сватбени рокли от целия свят се събират и представят най-добрите си модели.

Малко е да се каже, че модните подиуми изобилстват от романтика и циркони, но тази година една сватбена рокля предизвика особено внимание.

Алон Ливни представил тази рокля, която отзад изглеждала като почти всяка изискана и романтична рокля. Но отпред той съчетал две напълно несъвместими неща-бански и сватбена рокля. Но резултатът наистина е зашеметяващ.

Дизайнерът показва, че булчинската рокля не трябва задължително да показва нвщо невинно и чисто, а че булката има право да се чувства секси и съблазнително, докато отива към олтара, пише британският “The independent”.

Роклята е получила името „Рай” .

Дизайнерът обяснява, че самото боди, което е покрито с блестящи кристали е доста удобно и има план за в бъдеще да съсдаде модел, идентичен на този, само че с по-голяма пола, която да покрива краката.

Въпреки това, булката ще има възможност във всеки един момент да си свали полата и да остане по „бански” и воала зад нея, както манекенката на подиума. Алон обяснява, че това ще даде на булката чувство на свобода и сексапил.

Някои модни критици наричат този ход крайност, но почти няма негативни отзиви, което е истинска рядкост за такова смело творчество, пише Zajenata.bg.