Плеймейтката, която стана печално известна покрай връзката си с футболиста Гонзо разкритикува доносниците, които набъркали името й в секс скандала, без тя самата да има ни най – малка представа за какво всъщност иде реч.

Светлана е категорична, че и представа си няма откъде е тръгнала цялата работа. Видяла новината във вестника и кожата й настръхнала от потрес и тревоги. Защото всъщност не познавала лично нито Хамстера, нито собственика на „Май Ейджънси”, за което дружество се разкри, че е организирало трафик на бели робини. Също така не познавала и своята колежка Ралица, която именно съобщи името й пред властите.

''Вижте, това са пълни глупости и измислици. Николета Лозанова също я ''поръчваха'' в Италия, ако си спомняте, като и това по неин адрес също бяха лъжи и измами. Казвам го не за първи път – ако някой успее да ме ''поръча'', от сърце ще му подаря 100 000 лева'' – кълне се бившата Гонзовица.

Светлана Василева споделя още, че не може да превъзмогне грозния си прякор, който медиите й лепнаха заради краткотрайната секс афера с Георги Иванов. По отношение на другия й псевдоним ''дълбокото гърло'' тя само отрази, че това е измислица на хора с много болни мозъци, пише skandalno.net.