Оказва се, че Тачо пребил красавицата, след като тя му счупила няколко пръста с капака на лаптопа му, пише blitz.bg.

Припомняме - поредният скандал между родителите на бебето Георги пламнал покрай непрекъснатото чатене в Интернет. Калканджиева побесняла, тъй като мъжът й не излизал от Фейсбук и се свалял с жени в нета. Тя издебнала Тачо и затиснала пръстите му с лаптопа.

Той пък освирепял и здравичката насинил с юмруци лицето й.

Бясът на младия татко идел от комплексарщината на човек без работа. Тачо нямал никаква квалификация и от време на време изкарвал по някой лев като строител.

Известността на жена му го вбесявала, макар че финансово лежал на плещите й и тя го издържала. Калканджиева пък била притеснена от упадъка на модния й бизнес, който бил заплашен от фалит.

Според комшии красавицата била в тежка депресия, тъй като мъжът й изобщо не я уважавал и не полагал грижи за общото им дете. Тачо дежурно висял по цял ден пред лаптопа си или обикалял кръчмите в компанията на Руслана, известна като Голямата уста. Скандалите в дома на младото семейство започнали три месеца след сватбата им.

*Тачо и Жени на сватбата си

Съпрузите се замеряли с различни предмети, сред които и тежки буркани, извадени от хладилника

Съседи вещаят скорошна раздяла между двамата съпрузи. Противно на очакванията обаче Жени, която всички спрягаха за любовница на Големия Маргин, нямала никакво намерение да натири от дома си агресивния си мъж, споделят нейни приятели.

Тя го гонела от къщата за по няколко часа, след което го прибирала обратно и двамата се сдобрявали.

Калканджиева била дала обет да не се развежда с мъжа, който дръзнал да й предложи брак, след като никой години наред не смееше да се доближи до нея заради Маргина. Колко време обаче нервите й ще устискат на честите скандали, никой не смеел да прогнозира.

Свекърва и тъща се събрали, за да спасяват брака на на Тачо и Жени 

Майката на съпруга зарязала ресторанта си в Испания и пристигнала в София под пара, след като снаха й се оплакала от побоя над нея. Mайката на модната шефка пък постоянно пребивавала в къщата в Драгалевци, за да се грижи за внука си Жорко и да тушира скандалите в семейството.

Испанската рода обещавала да подпомогне семейството финансово. Майката на Калканджиева пък осигурила логистична подкрепа, като почти изцяло поела грижите за внука си. Свекърът пък дори решил да спонсорира ново сватбено пътешествие за войнстващите съпрузи.