„Каква е тази татуировка „Велизар" на ръката на Азис? Кой е този човек, че Азис да изрисува името му върху тялото си?", питат се изумените зрители на „Като две капки вода". В светските среди не е тайна кой е Велизар, но за масовия зрител това е мистерия.

От 3 години фолк певецът има страстна връзка с атлетичния мъж. Двамата живеят заедно на семейни начала и твърдят, че се обичат лудо, пише в. "Всеки ден".

Азис, който иначе обича да говори пред медиите, млъква, когато стане дума за мъжа до него. „Повече никога няма да разправям за личния си живот, след като по този начин опорочих връзките си с Ники Китаеца и Богдан", отсича Василка.

Дълбоко критото гадже на Азис от 3 години насам - Велизар Методиев, се е превърнал в най-доверения му човек. Русенецът е този, който ръководи финансите на фолкаджията, а покрай това е напълнил и своята банкова сметка, твърдят хора от обкръжението на любовника. Велизар вече е милионер, след като му е поверена касата на певеца. Неотдавна той си купил последен модел „Мерцедес", а преди това пък се обзавел с луксозен апартамент в елитен квартал в столицата.

*Една от малкото общи снимки на Азис и Велизар. Двамата са заедно на Нова година в компанията на Ванко 1

„От охрана на Азис, Велизар се домогна до негов финансов директор и импресарио. Всеки припечелен лев от звездата преминава през ръцете му, а по този начин Велизар прибира сериозни комисионни", коментират запознати. Изпълнителят на „Сен Тропе" толкова бил обсебен от любовника си, че му позволявал да го върти на малкия си пръст. Още в началото на връзката им мъжагата яката напердашил певеца, с което заявил категорично кой е шефа в отношенията им. Макар тогава да изгонил Велизар от къщата си, само след две седмици Азис клекнал като му се примолил да се върне. „Мразя те-Обичам те" - често обичал да повтаря на гаджето си чалга идолът и след това чинно му се подчинявал.

Близки до фолкаджията направо не могат да го познаят. „Азис винаги е бил страхотен инат и винаги е тъпчел половинките си за най-дребното нещо. Така беше и с Богдан Асенов, и с Ники Китаеца. Не може да го познаем откакто е с Велизар - става мек като памук и започва да го гали с перо. Очевидно много се обичат", коментират от обкръжението на костинбродския славей. За разлика от бившите си изгори, настоящата му дори се ползвала с привилегиите да излиза по заведенията без него, а също така да споделя компанията на личните му приятели Валери Божинов и Петко Димитров.

Грубоватият стил на поведение на Велизар особено допадал на Азис. „С предишните си гаджето той винаги е бил доминиращият, но явно му омръзна да бъде водещ във връзките си и се предаде на силните ръце на Вели", обсъждат клюкари. Нещо повече - тайното Азисово гадже си издействал не само да го води за носа, но и да му разпределя парите.

Виновник за запознанството му с фолкаджията бил Ванко 1. Срещнал ги преди време с идеята русенеца да бъде охрана на Васко, а в последствие се издигнал до негов любовник, коментират запознати. Русенецът обаче редовно изневерявал на певеца с жени и дори според мълвата имал тайна квартира, която си поделял с Ванко 1, в която гастрорирали разни мадами.