Красива продавачка на риба от Тайван за часове се превърна в истинска интернет сензация. Нейна снимка, направена от турист, който случайно минавал покрай щанда за риба, зад който стояла хубавицата, предизвика вълна от възхищение в мрежата. Потребителите я нарекоха "най-красивата продавачка на риба в света", а някои дори заявиха, че вече се готвят за пътуване до Тайван, за да открият красавицата.

Снимката стана истински хит в мрежата, а потребителите не спират да я споделят и коментират. Прехласнати по красотата ѝ, някои обявиха, че сега вече ще купуват риба само от този щанд, а други искаха да разберат къде точно е заснета фотографията, за да открият прелестната рибарка. И все пак, ако вие сте решили да купувате самолетни билети за Тайван — не бързайте. Когато снимката на красавицата стигнала и до тайванските медии, журналистите бързо открили, че тя всъщност е модел, а сергията за риба е на семейството ѝ.

Компания търси професионален пияч на уиски

26-годишната Лиу Пенпен работела като модел и танцьорка и само в свободното си време помагала на своята майка да продава риба. Пред вестник Shanghaiist майката на момичето разказва, че дъщеря й е много грижовна и всеки път, когато има възможност й помага, като я отменя зад сергията на пазара. На Facebook страницата на момичето вече има над 60 хиляди последователи. След като кадрите с Лиу, заснети на пазара, обиколили света, красавицата публикувала мил текст на страницата си, с който благодарила на Facebook за подкрепата.

Без Розмари сред лицата на "Ивет фешън"

И, разбира се, още на следващия ден щандът с риба бил заобиколен от фенове и туристи. Хората снимали Лиу на телефона си и я разпитвали за работата и личния живот. Момичето разказало, че помага на майка си от 13 години и признало, че малко е притеснено от подобно внимание.