Училищните емоции завладяха и Татяна, която не пропусна да пожелае успешна учебна година на своя син Атанас. Наследникът на певицата учи във френската гимназия в Пловдив с профил английски език.

“Успешна нова учебна година, пораснало мое момче! Бъди отговорен и следвай мечтите си!” - написа изпълнителката във фейсбук страницата си, споделяйки обща снимка със своя син, който тази година е изправен пред ново предизвикателство.

За първа учебна година той ще е самостоятелен, на пансион, тъй като иска да съчетава образованието си със спорта, а страст са му бокса и бойните спортове.

“В името на детето правя всичко, за да бъде щастлив и реализиран, въпреки че ми е и малко тъжно, че ще е малко по-далеч от мен, но вярвам, че той ще се справя перфектно и ще бъде много отговорен, защото вече е 9-и клас” - с вълнение сподели Татяна пред Планета ТВ.

Певицата подготвя и нови проекти, за които вече загатна в предаването “Автограф”. След успешната песен “На морето”, Татяна разкри, че ще има и нови изненади за феновете й, а какви са те, ще разберем скоро, пише signal.bg.