Татяна се радва на поредица незабравими участия в нощните клубове тази пролет. Певицата е търсен гост и за това безспорен принос има безспорния й хит с участието на Силвър “Рога за спомен”, който покори музикалните класации и сърцата на почитателите.

Този уикенд е само поредното доказателство за горещите купони с ексклузивното участие на Татяна.

Петък вечер певицата предизвика истинска истерия в “Планета Пайнер Клуб” в Бургас. Над 1500 души изпълниха да краен предел дискотеката и пяха заедно с атрактивната изпълнителка най-големите й хитове. Лудият купон на Татяна продължи повече от час и половина, а всички останаха очаровани от атрактивното шоу.

“Над 1500 гърла пяха заедно с мен. Не мога да ви опиша чувството и колко много ви обичам”, сподели развълнувано Татяна в своята официална страница.



Независимо от своите ангажименти, Татяна иска винаги да е близо до своите почитатели и затова използва всеки момент, за да им засвидетелства своето внимание. Малко преди концерта в Бургас, тя направи live-чат с феновете си в официалната си Facebook страница. Интересът бе изключително голям и близо час Татяна отговаря на различни въпроси.

Певицата вече подготвя новото си парче, което ще се появи в средата на лятото. След последната ѝ песен “Рога за спомен”, която направи над 2 милиона гледания, е време за нов хит.

Източник Planeta.tv, снимки: Georgi Kolev Photography, Йордан Петков