Теди Александрова споделя, че като всеки изпълнител и тя очаква номинация и награда от тазгодишната церемония на телевизия “Планета”.

“Ако феновете решат да получа награда, аз ще съм щастлива. Но дори и нищо да не спечеля, важното е че през миналата година предложих една много силна песен “Кво става тука” и една страхотна промоция на албум. За мен това е удовлетворяващо, защото не правя нищо на всяка цена и не се боря с конкуренцията със спортна злоба" - подчертава младата фолк звезда в "Автограф".

Певицата е убедена, че успехът на една песен може да се прогнозира, защото хитовият заряд винаги се усеща.

"Аз правя нещата както ги чувствам и се радвам, че усетих момента, в който да пусна хитова песен. Смело мога да кажа, че наистина ми се получи. Това го усещам по реакцията на хората на моите участия и по гледаемостта на видеоклипа в интернет. Въобще, една песен, когато е хит, се усеща още в самото начало. Това е третата ми песен, която е отличена след “Белег на съдбата” и “Kiss me, baby”, и много се радвам. Доволна съм на този етап и искам само здраве, за да мога да правя още по-ударни парчета, защото имам много идеи наистина” - казва тя, пише signal.bg.