Теди Александрова подготвя ново парче, което ще бъде съвместно с орк. Кристали, разкри певицата в интервю.

Очаква се сингълът да бъде представен още в началото на декември, пише signal.bg.

"Много се радвам, че имам възможност да работя с такъв добър оркестър, доказал се през годините. Те са от Монтана, аз съм от Лом. Познаваме се от години, те ме знаят от дете, повечето от тях са близки с баща ми. Може да се каже, че съм израснала пред очите им. Въпреки че отдавна исках да направя парче с тях, сега дойде моментът да направим нещо заедно" - споделя Теди.

Младата изпълнителка на "Пайнер" казва, че все още песента не е записана, работи се както по музиката, така и по текста. Към момента припевът е готов и е въпрос на дни парчето да бъде финализирано напълно.

"Чудехме се дали да не бъде в съвсем друг стил, да не е попфолк, а с поп или хаус звучене, нещо различно и за тях, и за мен. В крайна сметка решихме, че трябва да си бъде с нашето балканско звучене. Ще бъде бързо парче, доста ритмично, със скандализиращ текст. В днешно време трябва да се прави шоу. Много е трудно, станахме много певиците и за да изпъкват нещата, трябва да се вложи лек елемент на скандал, така да се каже. Затова и текстът е малко без задръжки. Аз съм правила подобни неща като "Сладко да боли" или "В твоето легло", но казано по по-деликатен начин, докато тук ще е по-остро, но пак ще е приемливо. Младите хора ги разбират нещата" - обяснява певицата.

Проектът ще има и видео, подчерта изпълнителката и предстои да бъде уточнено къде и как ще бъде заснето.

"Всичко ще се случи бързо, защото идеята ни е да пуснем парчето преди празниците, защото тогава се търсят нови неща. За видеоклип все още се колебаем. Най-вероятно ще направим една хубава TV версия с целия бенд, с момичета, с много танц. Така много по-бързо ще стане обработката на самия клип и по-скоро ще излезе. Рожденият ми ден е на 11 декември и силно се надявам дотогава да свършим работата, за да може задължително да зарадвам хората, които ме подкрепят и след трагедията, която преживях. Има много хора, които са с мен, които ми се обадиха и ме подкрепят - фенове, приятели... Всички заслужават да чуят нещо ново от мен и да ги зарадвам" - каза Теди.