“Мис България 2002” Теди Бургазлиева е голям патриот - харесва само български мъже в САЩ. За по-малко от три години тя успя да оплете в любовните си мрежи двама от най-големите красавци на българското общество в Лос Анджелис.

Пазейки в дълбока тайна интимните си преживявания, Теди с половин уста говори за мъжете в живота си след развода с Александър, сина на фуболиста Стойчо Младенов.

Първото романтично преживяване е със световния шампион по тае-куондо Антон Касабов. Той помага на Теди да заживее в САЩ нов живот. Двамата се запознават в България, където Антон е за кратка ваканция.

Депресирана след раздялата с Александър, Бургазлиева последва каратиста, който от години живее в Ел Ей и е на “ти” с Холивуд. С мъдри наставления той бързо я адаптира към американския начин на живот. И след раздялата двамата остават приятели.

В момента Антон има връзка с привлекателна американка, чиято фирма организира големите холивудски събития като наградите “Оскар” и “Еми”.

Другият чаровник, паднал в обятията на синеоката изкусителка от Поморие, е Васил Ананиев, по-известен в България като бивш приятел на Соня Васи и барабанист в рок групата на сексбомбата. Близо две години той беше луд по Теди, но двамата се разделят след десетки драми и давайки си ясна сметка, че са от различни светове. Тя си остава от Балканите, а той е почти американец.

Васил, който близо 20 г. е в Ел Ей, бързо прежали “Мис България 2002” и вече не ще да чуе за български мадами. Той се теши в обятията на американка на висок пост във веригата магазини за биохрани “Хол фудс”.

Сърцето на Теди също не остана празно след мелодрамата с Васил. Прибирайки се в родината през юли т. г., тя заби манекена Мартин Мартинов, “Мистър България 2009”.

И докато чака да се реализира като дизайнер с първата си колекция “Холивудски мечтатели” или да я забележат за американски филм, Бургазлиева работи в магазин за дамски дрехи и кара курсове за брокер на недвижими имоти в Ню Йорк.