На 1-ви декември телевизия “Планета” отпразнува своя 13-ти рожден ден с грандиозен, близо четиричасов концерт в Зала 1 на НДК.

Изпълнителите на музикална компания “Пайнер” се бяха постарали да поднесат незабравимо шоу на публиката, която препълни залата.

Целият блясък, ефекти, въртящи се огньове и суета обаче останаха на заден план. Атмосферата в една от най-големите зали в столицата не бе никак концертна, пише Lifestyle.bg.

Изглежда 30 изпълнители не успяват да напълнят зала с 4000 места. За справка Веселин Маринов и Георги Христов правят това и то на свои самостоятелни концерти... За да се създаде усещане, че залата е пълна обаче охраната на събитието бе предупредена да пуска тълпи с роми, без закупени билети. Всички те нахлуха в залата и създадоха истинска суматоха покрай редовете. Останалата част от фенската маса пък бяха непълнолетни ученички, които досущ наподобяваха визията на попфолк изпълнителките. Обстановката от постоянно ходещата напред-назад тълпа стана толкова тягостна, че част от фенове напуснаха залата часове преди самия финал на концерта. "О, не. Това не се издържа повече", коментира обстановката в залата момче, което си тръгна заедно със своята приятелка.

*Емилия

Неслучайно камерите, които снимаха концерта, подаваха кадри само със седящите хора в оркестрината и първите редове на залата. Именно тези места бяха заети от близки на изпълнителите и спонсори на музикалното събитие.

*Десислава

Охранителите на събитието създадоха ненужно напрежение още на външните врати пред НДК, където не им е мястото, а на самите входове пред залата с охота пускаха тълпи без билети, вероятно наредено им от организаторите на концерта. Относно хаосът в залата охранителите се оправдаха с думите: "Ами, какво да направим, те щъкат постоянно".

*Райна

Иначе на сцената - блясък, светлина, ефекти, танци, шоу. Част от изпълнителите дори пяха и на живо. Е, разбира се, не мина и без запазената марка - да се пее на синбек, а после да се пуска и пълният плейбек. Това направи дори и Преслава, която стартира с пеене на живо, а когато представи новата си песен - "Ако утре ме губиш", изпълни парчето на пълен плейбек.

*Мария и Азис

Не може да се подмине, разбира се, доброто представяне на Глория и Симона, който откриха концерта с дуетната си песен "Ако счупят всяка нота", както на Джена, Анелия, Емилия, Преслава и Галена.

*Симона и Глория

Големите имена в попфолка много предвидливо представиха и по едно ново парче. Емилия изненада с песента "Без въпроси", а Преслава изпълни баладата "Ако утре ме губиш". Анелия също се отчете с новото си парче - "Не мога да губя". Джена пък наскоро пусна нов албум. Все пак награди идват, а всяка една от тях смята, че с една нова силна песен, пусната в края на годината, ще грабне някоя и друга статуетка.

*Цветелина Янева

Галена закри концерта с наистина добро шоу, за което със сигурност са хвърлени хиляди левове. Този път атракцията при представянето й бе светещият робот, който се движеше около певицата. Нейният микс от песни бе най-хитов. Тя изпълни легендарната "Хавана тропикана" с DJ Живко и парчето "Хабиби", като за втория дует на сцената компания й правеха - Faydee и Кости.

*Фики и Галена

Снимки: Bulphoto