Денят може да се нарече време на вдъхновение, творчество и прозрение. Добър е за реализация на плановете, но се вслушвайте в своите усещания.

Луната помага да се разбере смисъла на всичко, което се случва с нас - чрез намеци, знаци и съвети. Тайнственият спътник на Земята придобива сила, хората получават енергия от Луната и откриват в себе си нови таланти. Да се избягват злословията, клюките, интригите. Всяка дума изречена днес на глас има невероятна сила. Използвайте възможността да работите с позитивни утвърждения т.н. афирмации.

Овен- Повечето от вас с успех ще решат сложните задачи. Ще бъдете на висота и навсякъде ще се представяте блестящо. Ще съумеете да се измъкнете и от най-безизходната ситуация. Ако минете през магазините, вероятно ще намерите каквото отдавна търсите.

Телец- Първата половина на деня ще се окаже напрегната за Телците. Категорично не започвайте нищо ново днес. Всичко правете по добре обмислен план. Студентите и учениците трябва да бъдат много внимателни днес. Вечерта е благоприятна за романтични срещи.

Близнаци- Всичко днес е по вашите възможности, ще върви плавно както в бизнеса, така и в личните ви отношения. Ще можете и да блеснете сред малко общество със знанията си. Прекрасен и плодотворен ден за тези, които работят с обществеността. Не се предвижда нищо важно.

Рак- Денят е подходящ за пътуване и командировки, за решаване на битовите проблеми. Ще може да се прояви практическата страна на интелекта ви. Хармония в семейството. Луната ще засили малко вашия темперамент. Получаването на някакви сведения може да ви помрачи малко настроението.

Лъв- Увереността, че сте способни повече, ще ви помогне да работите по-усърдно от обикновено. Този ден е опасен за вашето здраве. Не се нахвърляйте на работата като невиждали, а по-често си давайте почивки. Ако имате сърдечни заболявания, то придържайте се към щадящ режим. За любов този ден също не е особено подходящ.

Дева- Постарайте се да не закъснявате за работа или навреме да предадете проекта си. Колкото по-малко се мяркате пред очите на началството си, вярвайте толкова по-добре е. Така ще избегнете нови поръчения, критики, претенции.

Везни- Звездите ви подаряват един хубав ден. Прекрасен ден за почивка, за наспиване, не за работа. Някои (няма как всички) ще осъществят ново запознанство с човек, който ще помогне да реализирате мечтите си. Вечерта ще прекарате добре, ако сте в компанията на любим човек.

Скорпион- Отложете приятелските събирания. Ако все пак имате планирана среща, то проведете я на неутрална територия. Вечерта се постарайте да избягвате всякакви конфликти в семейството. Силите ви днес ще бъдат поизчерпани от всякъде по-малко.

Стрелец- Не давайте днес пари на заем дори на проверени хора. Конфигурацията на планетите ви предупреждава, че няма да ги видите скоро. Не се вслушвайте в идеите и проектите на вашите приятели или колеги за бързи пари.

Козирог- Активен и творчески ден. Добър жизнен потенциал. Вероятно през целия ден ще се наложи да се занимавате със странична или обществена работа, а не със своите служебни отговорности. По обяд най-успешно бихте водили преговори и ще намерите общ език и с най-несговорчивите хора.

Водолей- Вашата енергия и честолюбие ще бъдат забележителни днес. Ще преобладава нервност в поведението ви. Ще бъдете твърде разхвърляни в действията си. Може да подновите връзка, която отдавна е прекъсната. Вечерта може да ви споходят неочаквани гости.

Риби- Оставете по-сериозните си занимания за през втората половина на деня, тъй като преди обяд ще сте разсеяни и трудно ще се съсредоточавате. Може да се заемете с профилактика на здравето си. Нищо не планирайте за вечерта, защото вероятно ще претърпи промяна.