Фолк дивата Теодора, която преди 2 години изненадващо избяга от музикалната сцена у нас, вдигна сватба в Лас Вегас с любимия си Иво.

Двамата спретнаха силно тържество в щата Невада. Те обаче скриха подробностите от него не само за медиите у нас, но и за много близки и роднини, които не са били на събитието, пише "Телеграф".

За момента Теди крие ревностно снимките си от тържеството, но запознати споделиха, че бившата половинка на продуцента Ненчо Касъмов е била като принцеса в рокля за над 20 бона. Тя и Иво помолили присъствалите на тържеството да не говорят с медии, за да не дразнят бившите си половинки у нас.

Въпреки всичко самата Теодора не издържа и качи няколко снимки от тортата, която младоженците са разрязали по време на церемонията. Над фотосите написа: "Моята приказна сватба!".

Ден преди това билката си организира моминско парти. После сватбата се състоя в един от хубавите хотели във Вегас. Самата певица се похвали, че прозорецът на апартамента ѝ в хотела гледа към много атрактивни фонтани.

Ден след венчавката си Теодора и Иво отпразнували и първия рожден ден на своята дъщеричка. "Честит 1-ви рожден ден на нашата сладка малка принцеса, Мими! Пожелаваме ти много здраве, да имаш щастливо и усмихнато детство, изпълнено с весели игри и безброй моменти на радост! Обичаме те безкрайно много и сме щастливи, че Господ ни дари с най-хубавото бебе на света!", пожела Теодора на щерка си в социалната мрежа.