Тита има ново увлечение. Певицата запълва свободното си време с тренировки по кикбокс. „От известно време съм запалена на по този спорт. Според мен всеки трябва да се движи и изкарва енергията, която се е насъбрала в него. Имам много добър учител” – призна блондинката. Изпълнителката е убедена, че спортът помага на всеки един изпълнител да бъде по-добър при сценичните си изяви.

„Аз съм много емоционален човек. Както мога да се разгневя много бързо, така и съм много любвеобилна. Обичам да показвам чувствата и емоциите си. Спортът ми помага и на сцената. Благодарение на него не се задъхвам, докато пея и ми дава една добра физическа подготовка, която всеки уважаващ себе си изпълнител, трябва да има” – споделя още певицата, цитира Лупа.

„Аз смятам, че щастието обича тишината. Човек трябва да влиза под светлините на прожекторите, когато има какво да заяви, какво да покаже, с какво да се похвали, а не просто да се появява току така. В най-скоро време, може би още следващия месец, ще може да чуете и видите от мен много нови неща, много различни, много чакани. Нямам търпение да се завърна на тази сцена, да се видя с почитателите и да се забавлявам“ – казва изпълнителката.