Човекът-глас вече е свикнал с всички слухове, които го свързват с лъскавите певици от неговия бранш. Той обаче се смята за улегнал човек със семейство, за което трябва да се грижи.

Певецът разказа пред ''Блясък'', че в началото на кариерата си имал забрана да казва, че е женен, че има деца. Идеята да го превърнат в ''секссимвол'' не се нравела нито на него, нито на съпругата му. Тази рекламна стратегия била причината да започнат да го свързват с кръшните певачки.

Три години продължили опитите да му изградят имиджа на сваляч, който не прощава на фенките. Неведнъж жена му си събирала куфарите, уморена и обидена от слуховете по адрес на певеца. Било им трудно, но в крайна сметка съпругата му надживяла писанията и слуховете. Тони я спирал с думите, че имат деца и трябва да преодолеят трудностите заедно.

Това, с което и двамата съпрузи са ангажирани е възпитанието на децата им. Тони смята, че и жена му, и той имат принос в отглеждането на наследниците:

''Има една поговорка: ''Виж първо майката и след това дъщерята'', аз съм на мнение, че когато имаш момчета също важи ''Виж бащата и след това синовете'', защото те гледат и копират поведението на родителя си. Аз не приемам тези неща, които се случват в днешно време. Знаете за какво говоря – за това, че се крият по тоалетните, взимат наркотици и т.н. По-добре да седнеш да пийнеш една ракия вкъщи, отколкото да правиш глупости.'' – съветва Тони.