Не един, не двама - трима налазиха Мика Стоичкова още в първата й вечер на морето.

Докато Христо Стоичков гаври Боби Михайлов, щерка му не си губи времето. Михаела, както всъщност е името на Мика, откри морския сезон доста рано тази година.

Още на 31 май тя цъфна в Слънчев бряг, където през уикенда се проведе натоварена парти програма.

Първа спирка в хайлайф обиколката бе бляскава вечеря в тузарски рибен ресторант в Свети Влас. Мика се появи с леко закъснение и нов "Мерцедес".

Испански говорещата мацка доскоро караше ултраскъпото "Бентли" на баща си, после мина на S-класа. Новото возило на Стоичкова е двуврато и безсрамно мощно - капакът под 5-литровия двигател крие стотици конски сили.

Въпреки че дойде сама, в рибния ресторант футболната щерка веднага намери компания. Уговори ги за дискотека по-късно и потъна в тълпата - на гурме вечерята се бяха изсипали поне 350 човека. Морски и софиянки, тузари, парвенюта, силиконки, гологлави типове с охрана се прескачаха с костюмари, чужденци и собственици на яхти.

В мелето се появи и Любен Дилов-син, който е хвърлил диоптричните очила. Той се ядосваше на времето. Тропическата буря размъти водата и направи невъзможно Дилов-син да се гмурка, любимото му хоби.

За сметка на Любо Устата бе повече от доволен от партито. Чалга рапърът е качил десетина килограма, от които кръвното му се разигра и се препоти. Дуетната половинка на Софи Маринова отдели специално внимание на виното - пресуши 7-8 чаши.

Наядени и напити, от Свети Влас хората тръгнаха към заведение в Слънчев бряг - БГ вариантът на символа на техно-парти културата - Ибиса. Плажният бар приюти над 500 души, от които поне 300 бяха с телесен тунинг - от екстеншъни и изкуствен тен до яко напомпани цици и надути устни.

Мика Стоичкова се е поокръглила и няма силикон, но веднага събра погледите.  Един по един, трима местни гларуси я накацаха, флиртуваха с нея, сваляха й звезди, но не успяха да й замаят главата. Стоичкова се отегчи от мъжките набези и отиде за малко на откриването на голяма чалготека, отново в Слънчев бряг.

Източник и снимки: bgdnes.bg