Сръбската звезда Цеца Величкович признава, че няма любов до себе си и споделя, че "любовта не се търси нарочно, тя просто се случва“.

Сръбската звезда Цеца Величкович признава, че няма любов до себе си и споделя, че "любовта не се търси нарочно, тя просто се случва".

"Преди седмица бях на едно светско събитие и до мен се приближи една красива млада жена, която ми каза: Ако ти наистина си сама и без мъж, какво ли тогава аз да очаквам.

Аз и отговорих: Ти не гледай мен, а погледни себе си. Ако се взираш в мен, ще си останеш винаги сама.

В личния  живот си имам своите приоритети.

Реализирана жена съм, имам две деца, брак, огромна кариера, страхотни приятели, роднините ми са живи и здрави. Любовта е нужна на всеки един човек, включително и на мен. Един път сгреших като се хвърлих в емоционална връзка, защото просто бях много самотна, но повече не повтарям тази грешка", казва певицата.

Цеца разкрива, че в последно време изразява емоциите си по бурен начин и често плаче.

"С годините като че ли ставам много по-ранима. В София на последния ми концерт също се разплаках, когато видях хиляди червени сърца в публиката. Плача на хубав филм или книга... Винаги ми става тъжно за децата сираци, за болните пенсионери и всички тези, на които им е нужна някаква подкрепа. Осъзнавам, че не мога да помогна на всички, и затова се натъжавам", допълва звездата, пише slava.bg.