Цветанка много искаше да покаже, че има стабилен собствен бизнес и не е имала и няма да има нужда от финансовата подкрепа на доскорошната си половинка – милионера Веско Маринов.

За по-малко от месец време Цветанка затвори втори обект. Първо престана да работи фризьорският й салон, намиращ се в кооперацията, в която двамата с певеца живееха до скоро.

Последва го съдбата и на модния й бутик, намиращ се на малката и тиха уличка „Верила”, чието главно достойнство като търговска улица е, че е пресечка на булевард „Витоша” в близост до Патриарха.

Тези, които знаят, че това беше любимият магазин на парламентарната шефка Цецка Цачева, не пропускат да се шегуват по този повод, като казват,че сега тя се чуди къде да се облича, след като магазинът на Цветанка набързо биде опразнен тези дни.

Скоротечното стопиране на модния бизнес на екс госпожа Маринова намирисвало на финансова криза при натирената и по същество отчаяна съпруга.

Зли езици пророкуват, че невярната Цветанка съвсем ще го закърши без Веско. Напомнят също, че бракът й с естрададжията при всички случаи е бил изцяло от полза на госпожата, макар на нея да не й се иска да признае.

Разривът във финансово отношение пък се отразява най-вече на нея, понеже бизнесът ей е всичко друго, но не и стабилен, докато Весковият го нареди сред милионерите в бранша, пишат кliuki.bg

При това стана ясно, че любимецът на публиката е абсолютно изряден пред НАП.