Броени дни преди Цветница, певицата Цветелина се сдоби с втора диплома по Психология.

След магистратурата по „Консултативна психология” към ПУ „Паисий Хилендарски” - Пловдив, тя специализира „Арт терапия” в НБУ. Цветелина защити успешно дипломна работа на тема:

„Арт терапията като метод за облекчаване тревожността, при хора засегнати от емигрантски синдром”.

Темата е изключително актуална в днешни дни. Цветелина е изследвала случаи за българи живеещи в чужбина, но този метод е подходящ за всички хора, които живеят извън родините си.

„Арт терапията съчета успешно двете направления в моя живот, които обичам, музика и психология. Те са неделима част от професионалния ми път. Психологията ми помага да усещам пулса на публиката и да направя всеки концерт индивидуален и специален за аудиторията, пред която пея. Чрез концертите успявам да прилагам музикотерапия и ефектът е положителен.

Хората си тръгват заредени и освободени от тежестта на ежедневните натоварвания. Към музиката се прибавят и всички видове изкуства, чрез които Арт терапията въздейства на тези, които й се доверят.”, споделя певицата.

След дипломирането си, Цветелина се зае с подготовката по заснемането на две песни от фолклорния й албум „Завръщане към корените”. Видеата ще бъдат към песните - „Да кумуваш, да кръщаваш” /подарък от Никола Илиев - ръководител на Конушенски оркестър/ и „Иванчо нива ореше”. Цветелина работи по този проект с екипа на Агро Тв. Очаква се първата от тях да види бял свят през месец Май.