Българският модел Цветелина Разложка бе удостоена с титлата „Избор на медиите” на международния конкурс Mrs Globe.

На бляскава церемония, която се проведе в края на миналата седмица, тя впечатли журналистите с перфектна визия, естествено поведение, професионализъм и красива усмивка. На световния конкурс за омъжени дами, терен на който даде остров Хайнан, Китай, манекенката с ценз за социолог бе номинирана в още седем категории.

За представител на България Разложка бе избрана в началото на годината, след като спечели провелия се национален кастинг на агенция „БОК Стар Моделс”, с президент Страхил Гановски.

Големямата победителка на Mrs Globe стана Мисис Беларус – Светлана Кузанцова. Това стана ясно след като се проведе финалната церемония на конкурса вчера. Той премина в три тура, фокусирани около национални костюми, бански облекла и официални вечерни тоалети.

Подгласнички на Кузанцова станаха Мисис Русия - Юлия Ступишино, Мисис Африка - Рене Робъртс-Пател, Мисис Океания - Даниел Макалпин Джонсън и Мисис Тихи Океан – Енгли Фанк. Наградата на публиката завоюва представителката на Китай.

Междувременно българската избраничка за конкурса за неомъжени „Мис Свят” Галина Михайлова е вече от около месец във Вашингтон. Тя успя да се класира сред финалистите на т.нар.спортно предизвикателство, а дали ще дефилира с голямата корона, ще разберем на 18 декември, когато ще се проведе и излъчи модното състезание.