Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова си връща отличната форма на корта, вдъхновена от ласките на своя любим.

Това твърдят близки на звездата, пише ''България Днес''. В началото на седмицата българката игра осминафинал на "Уимбълдън" срещу Агниешка Радванска.

Сега Цвети отново е с бившия футболист на "Локомотив" (Пловдив) Михаил Мирчев и двамата са заедно в Лондон. Според мълвата под тепетата красавицата пак е дала прошка на гаджето си. В Пловдив усилено се говори, че Мишо на няколко пъти е бил хващан в изневяра от Пиронкова. След няколко бурни раздели и събирания двамата бяха решили окончателно да скъсат преди няколко месеца.

*Цвети и Михаил

Случайно или не, в този период Цвети попадна в черна дупка и записа поредица от загуби, които я потопиха дълбоко в световната тенис ранглиста. Пиронкова не можеше да спечели на корта и това се отрази на самочувствието й. Медиите не спираха да пишат, че любовна мъка е причина за всичките неудачи на спортистката.

През пролетта се заговори, че Цвети е гадже с италианския тенисист Фабио Фонини. В началото българката нито потвърждаваше, нито отричаше тази информация. След това Фабио бе забелязан със старо гадже в Монте Карло и това сложи край на приказките, че между плейбоя и Пиронкова има нещо сериозно. Фонини даде да се разбере, че е с българка, но това не е Цвети. Тенисистът има връзка с манекенката Светослава Симеонова, която от години живее в Италия.

"Пиронкова разбра, че ще й бъде много трудно без мъж до себе си, и затова отново се върна при Мишо - разкриват приятелки на Цветана. - Не се знае колко ще издържи този път връзката й с новия-стар любим, но засега двамата се чувстват прекрасно."