С къща за милиони на брега на Босфора се уреди Явор Бахаров.

Възпитаникът на Пламен Марков не е спечелил шестица от тото, нито е взел булка от аристократична турска фамилия - негов баща в „Под прикритие” е наркобосът Фарук.

В ролята на човека, стопанисващ дрога каналите от Близкия изток към Европа, е Мехмет Юлай. Актьорът, който българските домакини обикнаха от сериала „Долината на вълците”, отметна първите си сцени с Бахаров за седмица в тузарския квартал на Истанбул „Бешикташ”. Завчера той кацна в София, за да вземе специално участие в живото студио на БНТ за криминалето, а през изминалата нощ е проливал пот под режисурата на Виктор Божинов в полите на Витоша. Инфарктният му график ще олекне чак в неделя, когато ще полее премиерата на „Под прикритие” с екранните мафиоти Мишо Билалов, Захари Бахаров, Мариян Вълев и Бойко Кръстанов. Часове след купона турската суперзвезда ще отлети за Германия, където живее през последното десетилетие.

Четвъртият сезон на „Под прикритие” ще стартира с любовна сцена между дъщерята на Джаро – Ния, и ключов гангстер от каста. Под кожата на г-ца Туджарова влиза звездата на Театър „София” Йоанна Темелкова, която феновете на БГ киното познават и от „Лов на дребни хищници”. Актрисата печели ролята след два кастинга, а най-екстремното й преживяване по време на снимки било да зареже любимите си кецове за сметка на 15-сантиметров ток, пише „Монитор”.