Калин Сърменов е сред ухажваните знаменитости за Къщата на "ВИП Брадър".

Поредният сезон на шоуто, което трябва да стартира през есента по Нова, залага на безкомпромисния актьор най-вече заради чувството му за хумор и темпераментния нрав.

Дали обаче ще се навие, още не е ясно заради ангажиментите му в театъра. Той оглавява трупата на Сатирата, но в момента тече конкурс за нов директор, пише ''Блиц''.

Милото беше жури в "Денсинг старс", риалити, което също се продуцираше от "Олд скуул".

Нико Тупарев и компания имат мерак да вкарат във "ВИП Брадър" и най-голямата спортна звезда от наши дни - Димитър Бербатов.

"Той е неизменна част от титулярния отбор на "Фулъм", но чухме, че Митко се прибира тази есен в България. Може би, за да влезе в къщата...", написали са загадъчно под негова снимка в сайта на предаването.

Оферта е отправена и към Искра Василева, която е най-добър модел на Европа за 2012 година. Продуцентите, като хора с шоубизнес нюх, се оглеждат и за чуждите звезди, които снимат у нас. Те биха могли да влязат в къщата за цвят, както миналата година направи Памела Андерсън. Така сред кандидатите автоматично се нареждат Силвестър Сталоун, който ще снима у нас три месеца, Антонио Бандерас, който ще бъде особено очарователен за дамите, но най-голям хит биха били Чък Норис и Мел Гибсън, които също ще се включат в "Непобедимите 3".