“Винаги съм искал да направя такова видео, което да бъде съчетание от две различни парчета - да започва с хип-хоп, нещо да прещрака и да продължи с типичен балкански ритъм. И смятам, че успяхме да го постигнем в много голяма степен”, признава във “Фолкмаратон” Устата за новата си песен "Гали, гали, гали".

Песента е започната преди 6-7 години, но е чакала точния си момент. И точните хора, защото Устата не пести похвалите за всички, които са участвали в създаването на проекта “Гали, гали, гали”.

Най-забавното в цялата работа за Устата се оказали коментарите в социалните мрежи. Голямата провокация хип-хоп с балканска музика буквално отприщила страстите и се изписало какво ли не. Съвсем като потвърждение на казаното от него в песента, което самият той определя като ключова фраза - “Много смели и нагли младежи крият се в социалните мрежи.”

“По-принцип трябва да коментираш нещо, което харесваш и познаваш добре, а не да коментираш нещо, което не харесваш, не слушаш и следователно не познаваш”, е категоричното мнение на известния рапър.

Певецът се изненадал колко много хора се обадили да му честитят именния ден. Това го радвало най-вече с факта, че хората знаели, че името му е Иван, а не Устата. Той демонстрира и атрактивния си аксесоар - медальон с устни, обсипан с близо килограм лъскави стъкълца. Изработен е специално за него, като подарък за рождения му ден.



“Аз не съм певец, откровен е Устата - по-скоро се определям като артист”…

И в подкрепа на казаното, Устата забавлява водещата и екипа на предаването като направи няколко фокуса с карти. Той признава, че по принцип обича да се вози с метро, обаче рядко се възползва, защото в метрото е много странно. Когато някоя ученичка го познае и възкликне:”А, Устата-а-а!” - всички погледи се насочват към него.
Той не одобрява свръх предлагането на нови заглавия. Самият той признава, че работи, не е преставал да римува, но ново парче от Устата ще има най-рано през пролетта:

“Ще го чуете тогава и само тогава, когато ми е кеф да си го слушам самият аз. Ако не изненадам себе си, няма как да изненадам и публиката. Бих искал да направя ново парче, което да открие още една нова част от мен. Така както изненадващ и различен бе проектът с Трио Сопрано “Усещам те”. Имам идеи, но нека да коментираме само готовите проекти”, признава Устата пред водещата Жени Койчева.

Източник и сн.: Planeta.tv