Сватбата на Валери и Николета вече мина, но постоянно се появяват новини за влюбените. Оказа се, че меденият месец за тях тепърва започва и ще бъде зает с почивки в различни краища на света.

Тузарският курорт Бора Бора е първата дестинация на най-обсъжданото току-що излюпено семейство. Валери и Николета Божинови са получили още една ваканция като подарък на сватбата си. Родителите на плеймейтката ги изпращат на купон в Рио де Жанейро, пише сп. "Story", цитират от Blife. Еридина и Кирил Лозанови се запознали със сватовете си едва на тържеството.

Заек, картина - портрет на младоженците, стилна ваза с брилянти, миниатюрна бебешка количка обсипана с полускъпоценни камъни и още много екстравагантни подаръци са вече притежание на футболиста и плеймейтката.

Съотборниците от националния, въпреки че не бяха на партито заради мача на другия ден, избрали икона на Дева Мария, инкрустирана с 24-каратово злато. Валери обяснява, че сам е предложил на треньора Мадански колегите му да пропуснат пиршеството. Все пак той ги е почерпил и е получил поздравления от всички, включително и от "баджанака" си Ники Михайлов. "Ние се уважаваме като съотборници, но няма как да бъдем приятели", признава пред изданието Валери.

Бебето на Николета и Валери трябва да се роди април месец другата година.