''Бизнесдамата Ваня Червенкова води с 90% за победа в риалити шоуто "ВИП Брадър", но 50% от вота й е пуснат от 4 сим-карти'', разкри водещият на живото предаване снощи Ники Кънчев.

"Изхвърлете тези SMS-и от четирите карти и ме оставете с другите, да се боря честно. Много ме подкрепят значи. Мога да се явя на детектор на лъжата, че не съм организирала нищо", каза Ваня Червенкова.

Тя сподели, че се е явявала на дело пред апелативните съдии, в което е съдила медия - това било единственото й излизане от Къщата.

"Едва ли някой може да осигури тези средства, да гласува с 4 карти за мен. Готова съм, ако се разбере, че съм правила нередности, да ме извадят. Не съм и спонсор на предаването, както се пише във "Фейсбук". Тук има конфликт на интереси, не съм давала пари на ВИП Брадър", заяви още бизнесдамата. Според някои информации, фирма на Червенкова е един от основните спонсори на шоуто - рекламата й се появява често във финалните надписи на шоуто, пише pik.bg. Интересно е как Ваня е успяла да разбере какво се пише във "Фейсбук", при положение, че е излизала само веднъж от шоуто.

"Не е морално да си такъв победител", казаха коментаторите в студиото. Те забелязаха, че пълната дама гледа надолу, когато я питат дали е купила победата.

От предаването стана ясно, че боксьорът Тервел Пулев е спечелил само 1% от вота на зрителите.