След успеха на концертите с филмова музика, цигуларят Васко Василев се завръща в страната за серия от 6 концерта под открито небе в сърцето на лятото.

Верен на обещанието си да разширява градовете, в които прави концерти, този път цигуларят е избрал да започне от Сандански, а датата е 25 август.

Следват Пловдив на 27, Бургас – 28, Варна – 29, Велико Търново – 30 и Русе – 31 август. Всички концерти са в летните театри на градовете и са с начален час 20.00 часа.

"Винаги съм искал да направя лятно турне и никога досега не съм успявал да намеря време и възможност за това", споделя Васко.

"Безкрайно щастлив бях през ноември, когато обиколихме страната със серията концерти филмова музика. Толкова много, че не исках да свършва. Много хора не успяха да се доберат до билети, защото залите са малки и с ограничен капацитет", добави той.

В момента Васко е в Япония до началото на месец май за концертно турне с няколко различни програми из цялата страна. Билетите за лятното национално турне "Cinema Concertos" вечер са в продажба.