''Ал Пачино е толкова готин, толкова земен, както и всички известни личности, с които съм се сблъсквала, така че разни гротески, които срещам в нашето общество, просто ми идва ей така да ги хвана и да ги разтърся и да им кажа: ''Слезте малко на земята, стъпете здраво!'', това заяви моделката Венета Харизанова в ефира на Нова ТВ в предаването ''На кафе''.

Тя сподели за преживяванията си в престижната Филмова академия в Ню Йорк, където е срещнала на живо емблематичния актьор Ал Пачино. По думите й там е практика да викат някоя известна личност, като Ал Пачино, Робърт Де Ниро, Мерил Стрийп, която е имала нещо общо с Академията или я е завършила, да води лекции.

Те съответно са били допълнително заплатени. По време на лекциите на Ал Пачино тя вижда съвсем земно и нормално отношение и държание, което, за съжаление, манекенката не среща сред голяма част от родните звезди.

Венета Харизанова разказа за режима на работа там, който бил изключително натоварен. По думите й в Академията се учи и работи всеки ден по 14 часа, 7 дни в седмицата. ''Там не може да закъсняваш за часовете, 5 минути закъснение и не те пускат в часа, затварят вратите'', и със смях разказа за една своя случка, пише kliuki.bg.

Закъсняла е точно 5 минути и когато отива за часа, й казват, че не може да влезе. Тогава Харизанова се метнала през прозореца и вдигнала скандал. Тя се развикала, че за тези часове е платила и как така няма да я пуснат да присъства, но въпреки разправията, все пак не са я допуснали да остане. ''На другия ден бях 15 минути по-рано в Академията'', сподели Венета.