Водещата на „Горещо“ Венета Райкова призна, че новинарят Юксел Кадриев й е звънял с опит да спре излъчването на интервюто с бившата му жена Бонка Георгиева.

В разговора, който беше излъчен тази събота, Бонка говори за хомосексуалните изневери и семейните проблеми, които с Юксел са имали по време на 15-годишния си брак.

Венета Райкова обаче опроверга тиражираните слухове, че Кадриев я е заплашвал, като уточни, че той съвсем културно я е помолил да не пуска записа. „Думата "заплаха" е силно преувеличена, Юксел в никакъв случай не ми е отправял закани или заплахи. Но да, писа ми sms-и, звъня ми и много културно ме помоли да не излъчваме интервюто с жена му. Аз му казах, че няма да го направя и му дадох право на отговор – ако иска, да дойде и да представи своята гледна точка. Спазили сме всички изисквания на етичния кодекс“, обясни скандалната ситуация водещата.

От сп. "Блясък" писаха, че върху предаването „Горещо“ е бил упражняван сериозен натиск за това интервюто да бъде спряно. Въпреки всичко то бе излъчено. В него бившата съпруга на Кадриев говори открито за изневерите му и сподели, че той крие дъщеричката им Габи от нея и не й дава да я вижда, макар че тя има право на срещи с малката. Жената сподели, че новинарят не й вдига телефона и от месец февруари не е виждала своето момиченце.