Веселин Маринов очевидно добре се е поучил от опита на най-добрия си приятел Цветан Цветанов и се е презапасил с имоти.

Той обаче все още не може да догони по бройка вътрешния министър, който има шест апартамента в най-апетитните и скъпарски квартали в столицата.

За разлика от Цветанов бардът на ГЕРБ има "едва" пет имота, пръснати из цяла България

В столицата Маринов притежава апартамент в Студентски град, който се намира точно срещу арката на Националната спортна академия. В същата кооперация се намира и офисът му, в който се помещава личната му секретарка и счетоводителката на фирмата му, пишат от bgdnes.bg

Веско оставил на първата си съпруга Мария след развода жилище в централния квартал на столицата "Лозенец", като се преместил в друго, по-малко жилище в центъра. Дъщеря си Йоана пък подсигурил с апартамент в кв. "Белите брези".

В родния Полски Тръмбеш певецът притежава етаж от семейната триетажна къща като прогимназия. Освен това Маринов си е построил палат в центъра на родния град на Тодор Живков - Правец.

Последната придобивка на барда на ГЕРБ е вилата край Самоводене, което се намира до Велико Търново. Тя е на три етажа с обща разгърната площ околок 450 кв. метра. Към нея Маринов държал да има лятна постройка и барбекю.