Секс афера между Веселин Маринов и Тони Дачева стои в основата на развода му.

Изпълнителят кръшкал близо година на Цветанка с певицата, преди аферата му да излезе на бял свят.

Тони споделила за забранената си любов с певеца пред своя приятелка. Наскоро обаче двете се скарали и дружката й решила да разкрие тайната пред пресата.

Според приятелката на Тони, двамата се срещали най-често в провинцията, където никой не ги познавал. Те така планирали ангажиментите си, че да пеят на близки разстояния един от друг, пишат от „Всеки ден“.

Аферата между двамата продължила близо година, без никой да заподозре, че имат връзка. „Веско обичаше Цветанка и не го е крил. Той си беше казал на Тони да не очаква нищо сериозно.“, разкрива бившата приятелка на певицата. Неангажиращата връзка, обаче идеално устройвала известната блондинка. Точно в този момент Дачева преживявала труден момент и Маринов й предложил мъжкото си рамо.

Близките си отношения с певицата Веско оправдал пред жена си с дългогодишното им приятелство. Изпълнителят кавалерски помагал на Тони Дачева да се справи с диабета, от който страда. Цветанка дори не подозирала, че двамата всъщност са любовници. За изневярата разбрала съвсем случайно, когато прочела няколко от любовните им sms-и в телефона на мъжа си.