Изпълнителят на потресаващия хит "Нашата полиция" Веселин Маринов мечтае да прави хляб в собствен бутик по германски и австрийски образец.

В интервю пред bTV той разкри, че още от детските години любимата му миризма е на втасало тесто.

"Като дете много исках да правя хляб. Ако някой ме попита каква е любимата ми миризма, ще му кажа, че още си спомням как като дете усещах уханието на втасващото тесто от козунаците на майка ми. Сега искам да направя малка бутикова хлебарница като в Германия и Австрия. Иначе планове да се развивам в други сфери нямам. Най-важна за мен остава музиката", обясни Маринов.

Той отказа да коментира в дълбочина раздялата със съпругата си Цветанка, но използва момента да отбележи, че нейните скандални интервюта са възмутили много от верните му приятели.

Напук на скандала, Веско смята, че е е преодолял най-лошото. "Няма и 2 месеца и от главата ми отшумяха неприятностите. Долу-горе си стъпих на краката", лаконичен бе култовият музикант.

Мисълта за голяма любов обаче не го е напуснала. Той призна, че все още продължава да я търси, нo изпитва притеснение от красиви жени.

"Стомахът ми свива като пред зъболекарски кабинет", призна Маринов, пише blitz.bg.

Вижте фотогалерия:

Снимка: Bulphoto