Овен - Днес ще преобладава доброто настроение и ще виждате всичко в по-радостни краски. Излъчвате сила и самоувереност. Може да имате приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

Телец - Вашата гледна точка ще представлява интерес за околните. Някои определено ще лидерстват в по-малките групи. Ще можете да покажете своето превъзходство. Избягвайте месна храна днес, може да получите разстройство на стомаха.

Близнаци - Може да имате днес кофти настроение, но то е защото сега сте по-податливи на чуждите влияния и внушения, а не защото идва от вашият вътрешен център. Събитията също могат да въздействат върху вашия вътрешен мир.

Рак - Добре ще е да намерите поле за изява и реализация. Разговорите с началството ви ще бъдат лесни, но няма да дадат особен резултат. Има опасност при мнозина от вас семейните въпроси и проблеми да се проявят остро и драматично.

Лъв - По-добър ще е денят от предишните, но не бързайте да се отпускате. Планирайте внимателно делата си и контролирайте действията си. Избягвайте импулсивността и спонтанните постъпки. Не се поддавайте на инстинктите си.

Дева - Възможно е да ви се появят внезапни и непредвидени разходи. Ако купувате планирано, то внимавайте за годността на стоката и да не бъдете подведени. Бъдете внимателни, защото вашата разсеяност също може да доведе до загуби и кражби.

Везни - Акцентът ще падне върху сферата на вашите партньорски отношения. Откажете се от опитите си да оказвате натиск или да настоявате на правотата си. Не давайте силен отпор в тези ситуации, където лесно може да допуснете грешка.

Скорпион - Добро време за творчески изяви и самопрезентации. Нараства вашата чувствителност. Вътрешното напрежение ще ви накара да търсите начин да подобрите положението и да търсите разбиране сред близките си хора.

Стрелец - Благоприятно е за сътрудничество и работа съвместно над проекти. Лесно ще се осъществява общуването ви с околните и решението на сложните задачи. Не се претоварвайте много и пазете здравето си.

Козирог - Възможно е да се натегнат отношенията с колегите ви в службата, да възникнат някои нови проблеми за разрешаване. Бъдете сдържани в приказките си и не давайте воля на емоциите си все пак.

Водолей - Днешният ден е подходящ за самоанализ и вътрешна оценка. Съществува вероятност дълбоко скритите проблеми да изплуват на повърхността. Само правилният подход ще ви помогне да решите тези задачи по най-добрият за вас начин.

Риби - Благоприятно е да се заемете с решението на юридически и финансови въпроси, търсене на спонсорство. Ако не е наложително да пътувате, отложете го за всеки случай, защото са възможни някои неприятности.