Овен- В любовта е възможно да изпитате ревност и да проявите агресивност. Добре е да избягвате стълкновенията поради емоционални разногласия. Пазете здравето си и не се напрягайте.

Телец- От вас се очаква прекрасно самочувствие и настроение, хармонични отношения в семейството и с противоположния пол. Добър период, както за делова активност, така и за развлечения.

Близнаци- Не се доверявайте на всяка информация. Тези, които използват такава от всякакви непроверени източници, може да изпаднат в много неудобна ситуация. Затова бъдете по предпазливи и внимателни.

Рак- По-добре да прекарате свободното си време у дома на спокойствие. Активната почивка звездите днес препоръчват само в много малка, почти хомеопатична доза. В отношенията на влюбените може да възникне напрежение заради различия в мнението.

Лъв- Събитията от деня, касаещи вашия личен живот и любовта, ще донесат късмет и добро настроение. Може да ви се наложи да използвате изключителния си актьорски талант. В сферата на финансовите интереси, никакви изменения не се предвиждат.

Дева- Днес вашата способност да планирате ефективно действията си ще ви донесе успех. В романтичните и семейни отношения обаче може да имате болезнени преживявания. Неблагоприятно време за обществени отношения.

Везни- Има опасност от конфликти или напразно хабене на нерви. Не вземайте самостоятелни решения при подписването на важни документи, договори, уреждане на парични дела - голяма е вероятността от грешки, измама или загуба.

Скорпион- Днес бихте могли да отложите важните действията по бизнес делата, до колкото се усеща скрито влияние или може да се сблъскате с измама. В любовта да се избягват емоционални вълнения, изобщо гледайте реалистично и практично на живота.

Стрелец- Повишаване на жизнения тонус и нови идеи за творческо самоизразяване в домашен кръг и в любовта. Романтичните отношения също се намират под влияние на позитивните тенденции. Добро време за решаване на финансовите въпроси.

Козирог- Максимално трябва да използвате всички възможности в този ден. Не се опитвайте да криете нещо от партньорите си. Само вашата откритост ще запази добрите отношения. Оформят се тенденции за нови запознанства.

Водолей- Победоносен ден за вас. Още малко и ще започнете да летите от радост и чувство за еуфория. Постъпките на хората стремящи се да пречат на вашето щастие, ще се обърнат против тях самите.

Риби- Нежелани са големите разходи, необмислените, спонтанни покупки - вашето финансово състояние не е много стабилно. В личния ви живот нещата са по-добри. Лесно можете да намерите общ език с тези, които обичате.