Славена представи своята нова песен "Опасни играчки", която е по нейна музика и текст. Видеото към актуалния проект на изпълнителката се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Изпълнителката на Diapason Records за първи път се изявява като композитор и текстописец.

„Отдавна имах идеята за тази песен и може би досега не съм имала смелостта да я направя. Ето, че времето да представя своята авторска композиция дойде и съм доволна от това, което се получи. Разбира се, трябва да отправя огромните си благодарности към Теодор Ташев, който направи този страхотен аранжимент!“, сподели изпълнителката.

„Благодаря и на моя продуцент Ненчо Касъмов, който ми гласува доверие и ми позволи да заложа на своя песен по моя музика и текст.“, каза още тя.

Славена засне лентата с режисьора Иво Гергинов и екипа на Николай Скерлев. В лентата тя си партнира с баскетболиста и фитнес модел Антонио Николов.

„Той се справи перфектно с ролята, която му бяхме поверили. Държа се като истински професионалист с богат опит пред камерата по време на индивидуалните си сцени, както и в тези, в които двамата сме в непосредствена близост.“, довери още изпълнителката.

Освен горещите сцени с Антонио, в част от кадрите във видеото Славена е обсипана с дъжд от диаманти. „Това ми е любимата визия. Получи се много красиво и ефектно. Надявам се да допадне и на публиката.“, каза тя.

Гримът във видеото „Опасни играчки“ е дело на Бони, а косите – на Орлин Митрев, пише signal.bg.