От нищо нещо пак скара двете стари съпрернички Вихра и Ирина Сарачинова.

Иван искаше да заведе Ава на море в чужбина в скъпи и чист курорт, но Вихра му отказа.

Тогава той реши да вземе дъщеря си на родното Черноморие, но  Вихра каза – там и аз мога да я заведа и отиде  да развее дупе една седмица на плажа, за да докаже каква добра и грижовна майка е.

Лошото е, че колкото и да се крие, тя трябва да даде дъщерята на баща си за две седмици през лятото по закон и по съдебно решение.

Иван решил, че след като навсякъде е забранено и ще има проблеми в бившата си съпруга, е най-добре да прибере момиченцето в дома си в София. Хем Вихра ще е наблизо и няма да се тревожи, хем той ще може да ходи на екскурзии на Витоша с трите деца.

Всичко чудесно, но щеше да е най-добре водещият да е сам, а той не е. Ирина Сарачинова, която приема Ава много добре и с удоволствие се грижи за нея, решила да я учи да готви.

Тя събрала всичките деца в кухнята и започнали заедно да правят торта и мъфини. Направила го като игра и всички страшно се забавлявали.

Тя им позволила да се цапат колкото си поискат, да правят сладкиши във формички, а на другия ден всички заедно искали пак да се занимават със сладкарство. Чудесно е да имаш трима помощника в кухнята и вътре да ечи смях до полунощ, написа Ирина във Фейсбук.

С моя помощ правят чудесни сладки и дори си хапват от тях, като ги изпечем, а понякога ме дебнат и ги лапат сурови.

Размазват ги по лицата си, цапат се и цапат навскъде, но аз ги оставям да се радват, а накрая ги къпя.

"Коя е пък тая, която ще ми учи детето да готви", разфучала се Вихра.

"Моята дъщеря няма да е слугиня като нейните. Няма тя да готви, а на нея ще й готвят. И аз съм майка, аз ще преценя кога да се цапа в кухнята. Взела ми е детето да й слугува", пенела се бившата съпруга, с което хвърлила в пълно недоумение Иван и Ирина.