Вики от "Мастило" и водещата Албена Танева са приятелки, въпреки че им се налага да делят един мъж.

Денят на Десислав минава между ангажиментите му на китарист в групата и всеотдаен татко и съпруг у дома.

Това стана ясно от рубриката "Следвай ме" в предаването "Усещане за жена" по TV7.Албена Танева не ревнува любимия си, въпреки че в продължение на три години той е бил гадже на чаровната изпълнителка. Днес двамата имат общ бизнес.

Денят на Вики е изключително натоварен и започва с тренировка по зумба. Певицата твърди, че я предпочита пред останалите спортове, тъй като й сваля негативната енергия. Треньорката пък направила словосъчетание върху новия й хит "Спираш ми дъха".

Едно от любимите й места е собственият й дом – малък апартамент, който подредила с много любов. А най-ценната вещ в него е бялото пиано, зад което сяда често. Започнала да свири от 5-годишна, а първото пиано й го купил дядо й. Майка й и баща й обаче искали Вики да има истинска професия – юрист или журналист. Тя сбъднала мечтите на всички – завършила две висши образования – право и журналистика, но станала певица, каквато била мечтата й от малка.

Твърди, че е доста различна на сцената и в живота. Когато е на работа, носи високи токчета и сценичен грим, неща, които избягва в делника. Като професионалист е дисциплинирана, а като човек – понякога е разхвърляна. Радва се на обичта на публиката. Група "Мастило" никога няма да забравят едно турне в Китай, където в продължение на 15 дни имали по три концерта на ден. На всеки концерт идвали по около 15 хиляди китайци, които си носели столчета и се подреждали във формата на ветрило пред сцената. Спомня си и друг случай, когато един от феновете й изтичал чисто гол пред нея. Тогава обаче доста се уплашила.

Вики почерпи екипа с баница, приготвена лично от нея. Заяви, че обича да влиза в пекарните, където трудно избира на коя вкуснотия да се спре. Оказа се, че твърденията в жълтата преса, че е анорексичка, не отговорят на истината – обичам да си хапвам, ако има калорична торта и салата, бих изяла и двете, заяви изпълнителката.