Виктор Николаев сериозно е закъсал с парите.

Екранният партньор на Ани Цолова успял да спести през годината от заплати и бонуси около 20 000 лева, но няма достъп до паричните си средства, защото се намират в затворената Корпоративна търговска банка. Това призна самият Николаев.

„Виктор го приема много тежко, смята го за лична обида спрямо труда му. Затова напоследък е кисел, все гледа да се скара с някого, всичко му е криво и от нищо не е доволен", коментират колеги на Николаев.

Злите езици пък шушукат, че телевизионерът е задлъжнял сериозно на приятели, които му отпуснали пари, за да покрие разходите по лятната си почивка в Гърция, която прави традиционно със семейството си всяка година.

За да се отсрами пред близките си, Виктор започнал да взима заеми от колегите си, с които да връща малка част от борчовете си.

„Той е свикнал с един начин на живот и отказва да приеме, че заради независещи от него обстоятелства е принуден да се ограничава. Въпреки че нямаше финансовата възможност да заведе жена си Людмила на романтична почивка, в крайна сметка прецени, че това ще е полезно за брака му и се вкара в дългове", коментират в медията.

Из коридорите на Нова се носи мълвата, че именно заради заключените си в КТБ пари Николаев настоявал първата тема в предаването за предизборни дебати на националната медия да се отнася до парите на държавата.

„Искаше да има повече яснота какво се случва със затворената банка, защото самият той не се чувства достатъчно осведомен по темата. Сега е далеч по-осведомен, което обаче никак не му помага да е и по-спокоен. С жена му често се карат, нещата му в личен план не са никак розови", споделят от приятелското обкръжение на водещия.