Виктория Бекъм планира да създаде собствен лайфсайл сайт, съобщават британски медии.

Певицата, преквалифицирала се в модна дизайнерка, която има четири деца от съпруга си Дейвид Бекъм, харесва начина, по който Гуинет Полтроу поддържа връзка с почитателите си чрез сайта си GOOP! и иска да създаде подобен сайт за работещи родители.

"Виктория получи голяма подкрепа за неотдавнашните си туитове за живота си и смята, че хората наистина се интересуват от това как успява да съчетава отглеждането на четири деца с бляскава кариера. Гуинет дава достъп до личния си живот чрез GOOP! и Виктория иска да направи същото. Тя е сигурна, че начинанието ще бъде успешно", разкри запознат източник, пишат от lifestyle.bg.

"Сайт, който ще включва блогове за ежедневието й, е страхотна идея, тя иска да сподели опита и грешките си с други жени, които отказват да жертват кариерата си, когато имат деца", допълва източникът. Сайтът не е единственото ново начинание, в което Виктория планира да се впусне.

Нейната близка приятелка Тана Рамси иска двете да създадат собствена гама хранителни продукти. "Тана смята, че двете могат да разработят страхотна, хранителна и органична линия бебешки храни, използвайки нейния опит и марката Виктория", съобщи близък до дизайнерката източник, пишат от lifestyle.bg.